まぜっこタワー
COMPARE PRICES
LOWEST
CURRENT
GAME DESCRIPTION

まぜっこタワーは「不思議のダンジョン」シリーズに代表される見下ろし型2Dローグライクゲームを下地に、ダンジョンを自らつくるというコンセプトのもと作られました。ダンジョンに落ちている素材を集め合成することで、新たなダンジョンを作り出し、さらに素材を集めて新たなダンジョンを作り出しましょう。そうして冒険を繰り返すことで、高難度のダンジョンを作成・攻略し、いずれは全100階からなるダンジョンの頂上を目指しましょう!
主な特長
ダンジョン合成システム

ダンジョンにはときどき柱や床やその他諸々の素材が落ちている。この素材をダンジョン合成機に投入することでダンジョンが合成されるぞ!使う素材によって、フロアが広くなったり、部屋が多くなったり、罠が増えたり、アイテムが出やすくなったりするぞ!はじめのうちは一度に使える素材の数が少ないが、冒険していくくなかでダンジョン合成機をグレードアップさせることでき、その数を増すことができるぞ!
ターン性

自分が動けば相手も動く、自分が動かなければ相手も動かない―――。伝統的なターン性システムのおかげで、あせらずじっくり行動できる!
武器・盾の合成

武器や盾は合成することで修正値を増やしたり、特殊能力を追加できるようになるぞ!なかには特別な条件を満たすことで新しいアイテムになるものもあるぞ!
ダンジョンには罠

ダンジョンは当然モンスターたちであふれている。しかし、厄介なのはモンスターだけじゃない!隠された罠が君を毒まみれにし、武器をサビさせ、爆破してくるぞ!
モンスターハウス、あります

部屋に一歩踏み入ると、そこにモンスターがぎっしり!罠もぎっしり!アイテムもぎっしり!ピンチをチャンスに変えてうまく立ち回ろう!
オートセーブ

ゲームは1ターンごとに自動でセーブされる。1回1回の行動を慎重に取ろう!

SYSTEM REQUIREMENT

Minimum:
OS:
Win 7 64bit
Processor:
2Ghz
Memory:
512 MB RAM
Graphics:
Any
Storage:
256 MB available space
Sound Card:
Any

まぜっこタワーはプレイヤー自らダンジョンを作りながら冒険する、ローグライクゲームです。作り出したダンジョンを冒険し、...
RPG
Steam score: 0%
Languages: English / Japanese
Developer: Neuron Flare Works
Publisher: Neuron Flare Works
GAME FEATURES
Single-player
Steam Achievements
YOU MAY ALSO LIKE
FEEDBACK
まぜっこタワー
$9.99
New Price:
Sold At:
URL:
By participating in Razer Giveaway, I consent that I am above 18 years of legal age. Additionally I agree to all Terms and Conditions and Privacy Policy.
FEEDBACK
Subject
Description
Legal Notices
All third party copyright, trademarks and trade names are the property of their respective owners or licensors. We make no warranty or representation in relation to them We do not claim or assert any rights, title or interest in these properties.

Except where indicated, Razer is not affiliated to the various third party sites in these listings. The accessing of sites, use and purchase of all games titles through the third party sites are subject to the Terms of User/Service of those respective sites.

If you believe that your copyrighted work is posted or made available on this software without your authorization and you claim infringement, please contact us with the relevant information.